Fans

Heb je genoten van ons optreden? Heb je nog steeds kippenvel of pijn in je voeten van het dansen? Laat het ons weten!

Als dank voor je recensie krijg je van ons eeuwig respect, een gesigneerde luchtgitaar en een geheel verzorgde overnachting in Dromenland. Hoera!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Re:Discovered
Average rating:  
 5 reviews
by Jantien / Roparun Team 64 on Re:Discovered
Ontzettend bedankt!!

Op 21 april organiseerde wij een benefietdiner tbv de Roparun. Op een unieke locatie in Dordrecht, met gezellige mensen, heerlijk eten, hebben jullie de avond op een fantastische, muzikale wijze ingevuld. Iedereen was enthousiast en we kregen veel complimenten over jullie! Nogmaals dank voor jullie bijdrage aan deze avond en de steun aan het goede doel!

by Stacey & Robbert on Re:Discovered
Bedankt!

Hoi Jeroen en de rest van de band,

Wat hebben wij van jullie genoten afgelopen zaterdag. Echt GE-WEL-DIG! Wat zijn jullie goed. Super bedankt voor de inzet.

We hebben veel complimenten gekregen over jullie. Helemaal geweldig! Hartelijk dank en groetjes, Stacey en Robbert

by Henri en Belinda on Re:Discovered
Fantastisch!

We zijn enorm blij dat Re:Discovered op onze bruiloft heeft gespeeld, zowel de muzikale begeleiding tijdens de ceremonie als het geweldige feest 's avonds. De muziek heeft het feest echt gemaakt!! Onze gasten hebben het er nog steeds over hoe geweldig de band was. Er gaan onder de gasten zelfs stemmen op om nog maar eens iets te organiseren, zodat de band weer kan komen spelen... Jeroen & band, enorm bedankt voor jullie onvergetelijke bijdrage aan onze dag! Henri & Belinda

by Peter on Re:Discovered
Eten en dansen

Op 22 november gaven wij een feest ter gelegenheid van alweer 25 jaar samenwonen - op hetzelfde adres nog wel! Het idee: goed eten en daarna voetjes van de vloer. Plaats van handeling: Central Park in Voorburg. Supergezellig en lekker eten en daarna Re:Discovered aan bod. Swingen het ene na het andere nummer de zaal in. Tafels aan de kant en precies wat we wilden: één deinende massa. We hadden wel een gelukje, want de band had een gastoptreden van Bart Hennephof van metalband Textures voor ons in petto. Klasse bewijst zich, want normaal speelt Bart een heel ander genre. Hij past zich echter moeiteloos aan aan de akoestische muziek van Re:Discovered. Aanrader als je goede musici aan het werk wilt hebben die echt voor jouw feest gaan! Peter

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»