Bruiloften

Gefeliciteerd! Je bent waarschijnlijk op deze pagina beland omdat je binnenkort gaat trouwen. Je zoektocht naar een van de belangrijkste onderdelen van jullie dag is begonnen: de muziek! Re:Discovered kan je op alle momenten van de dag van dienst zijn: ceremonie, receptie en feest!

Huwelijksceremonie

Re:Discovered heeft inmiddels aardig wat bruidsparen in het huwelijksbootje zien stappen. En keer op keer is het ons gelukt om alle oma’s kippenvel te geven en de moeder van de bruid een traantje weg te laten pinken. Hoe we dat doen? Eigenlijk heel logisch!

Wij vinden het vanzelfsprekend dat jullie als bruidspaar zelf de muziek kiezen die tijdens de huwelijksceremonie wordt gespeeld. Jullie weten beter dan wij welke muziek voor jullie de meeste waarde heeft – het nummer van jullie eerste dans of misschien dat ene deuntje dat tijdens jullie laatste romantische vakantie op de hitlijsten stond. Laat je bij je keuze vooral inspireren door nummers uit ons repertoire, maar schroom niet om ons om een geheel op maat verzorgde ceremonie te vragen. Bruidsparen die jullie voorgingen vroegen ons om speciale versies van onder meer de volgende nummers:

  • Canon in D – Johann Pachelbel
  • Theme from Forest Gump – Alan Silvestri
  • I Was Made For Loving You – Kiss
  • This Will Be (An Everlasting Love) – Natalie Cole
  • Fly Me To The Moon – Frank Sinatra
  • I Don’t Wanna Miss A Thing – Aerosmith
  • Ave Maria – Beyoncé

243967_1914712180568_4341692_oWe overleggen graag persoonlijk met jullie over de muziek die jullie tijdens de ceremonie willen horen en hoe alles qua timing op elkaar moet aansluiten. Neem contact op om alle mogelijkheden met ons door te nemen.

Receptie

Na de huwelijksvoltrekking komen doorgaans alle gasten op jullie af om jullie te feliciteren. Er is niets leukers om op dat moment op de achtergrond een niet onaantrekkelijk uitziend bandje te hebben spelen dat het plaatje compleet maakt. In overleg met jullie beginnen we rustig en bouwen we langzaam op als opmaat naar een spetterende feestavond.

Huwelijksfeest

Jullie willen de dag afsluiten met een feest dat alle gasten zich nog lang zullen heugen. Maak je geen zorgen: Re:Discovered krijgt zelfs de stijfste harken aan het dansen! Wij spelen het liefst de hele avond door tot in de kleine uurtjes, maar we zullen jullie af en toe ook een momentje rust gunnen. In overleg kunnen we afspreken hoeveel sets we spelen en hoe lang we jullie mogen vermaken!

Duwtje in de rug

Mocht je nog geen trouwplannen hebben: we zijn ook in te huren voor een romantische serenade 😉 . Kom op! Koop die ring en ga op je knieën. Ze zegt heus wel “ja”…